• info@auxyry.com

Aux ry esittää: Loudness-ilta

Aux ry esittää: Loudness-ilta

Ke 2.5. G Livelabissa klo 17:30 alkaen

 

17:30 Genelec esittelee talon äänijärjestelmän
18:30 Thomas Lund (Genelec Oy)
19:30 tauko
20:00 paneeli

Aux ry:n historian toisessa jäseniltamassa teemana on Loudness. Illan aikana tutustutaan G Livelabin äänijärjestelmään, kuullaan tähtipuheenvuoro Genelec Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Thomas Lundilta sekä syvennytään teemaan asiantuntijapaneelissa.

Panelistit:
Henkka Niemistö (masteroija, Chartmakers Oy)
Mika Jussila (masteroija, Finnvox Oy)
Iso H (Rap-artisti/tuottaja/miksaaja, Rähinä Oy)
Jasse Kesti (masteroija, Kesthouse)

Illan aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita: loudness war, masterointi, äänekkyys ja sen mittarointi, eri jakeluformaatit, kuuntelyväsymys sekä instant online mastering. Tapahtuma on maksuton ja ainoastaan Aux ry:n jäsenille. Mikäli et jäsenmaksua ole vielä maksanut, löytyy siihen ohjeet täältä: www.auxry.com/henkilojasenet/

Lämpimästi tervetuloa!
Aux-hallitus

https://www.facebook.com/auxry/

studiorusketus

Leave a Reply