• info@auxyry.com

2019 Aux-palkintojen äänestys on auennut!

2019 Aux-palkintojen äänestys on auennut!

Äänestyslomake löytyy sähköpostistasi. 

Aux ry haluaa arvostaa musiikintuottajien ja musiikkiteknologien tekemää työtä jakamalla vuosittaiset Aux-palkinnot. Auxin jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa palkintojenjakoon äänestämällä musiikkialan ammattilaisista koostuvan esiraadin asettamista ehdokkaista paras. Äänestys on tarkoitettu vain Aux Ry:n jäsenille. Äänestys sulkeutuu keskiviikkona 18.12. klo 23:59.

Vuonna 2019 palkintoja jaetaan yhteensä kolme kappaletta: Paras albumi, Paras single, sekä Vuoden soundi -albumi.

Paras albumi ja Paras single -kategorioissa palkitaan koko työryhmä. Mikä teos vei jalat alta? Huomioon otetaan teoksen koko musiikillinen sisältö: sanoitukset, sävellykset, sovitukset, tulkinta, tuotanto, tekninen toteutus – kaikki. Viime vuonna vuoden paras albumi -palkinnon voitti Anna Puun Nälkäinen sydän ja Vuoden paras single -palkinnon Pyhimyksen Jättiläinen.

Vuoden Soundi -kategorioissa palkitaan tekninen työryhmä. Nyt ei haeta vuoden parasta koukkua tai kaupallisesti menestyneintä kappaletta vaan parhaan kuuloista teosta. Mikä teos on teknisestä ja taiteellisesta näkökulmasta parhaiten äänitetty, miksattu, tuotettu ja masteroitu? Viime vuonna Vuoden soundi -albumin palkinnon voitti Yona – 7.

Olet myös lämpimästi tervetullut Sonic Pump Studiosilla järjestettävään palkintojenjakotilaisuuteen 17.1.2020.

Olemme syvästi kiitollisia, jos jaat kanssamme harjaantuneiden korviesi suomaa tietouttasi. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää aiheesta, ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Aux ry on voittoa tavoittelematon musiikin tuottajien ja teknologien yhteisö, jonka perusperiaatteina on tuoda alan tekijät yhteen, luoda pohja keskustelulle ja toimia siltana yhteistyötahoille.

Lämpimin terveisin,

Aux-hallitus

studiorusketus

Leave a Reply