• info@auxyry.com

Kesätiedote 2020

Kesätiedote 2020

Videoarkisto
Tallennetuista tapahtumista on koottu videoarkisto. Kannattaa käydä tutustumassa jos ei päässyt paikanpäälle tai jos joku yksityiskohta jäi mietityttämään. Mielenkiintoista sisältöä on paljon! Arkiston koosti Aleksi Villberg. Aux ry:n kotisivulta arkisto löytyy kohdasta; tapahtumat/videoarkisto.

https://auxry.com/videoarkisto/

Yhistyksen vuosikokous 2020
Yhistyksen vuosikokousta siirrettiin keväältä koronatilanteen seurauksena. Tutkimme sopivaa ajankohtaa ja paikkaa kokouken järjestemäseksi. Sääntöjen salliessa myös etäkokous voi olla mahdollinen. Tästä tiedotetaan vielä erikseen. 


Jäsenedut:

Genelec
2020-merkittävimpänä yhteistyökumppaninamme toimii Genelec, joka on luvannut toimittaa halukkaille 2 viikon testikuunteluun 8341B / 8351B / 8361B ja W371 malleja . Kaiuttimet saat valitsemaasi paikkaan toimitettuna ja viritykseen etäopastuksen. Voit ilmoittaa haluamasi mallit jäsenlomakkeessa tai olla suoraan yhteyksissä myös: pasi.ponkka@genelec.com

Nordic Audio distribution
n. 20% Alennus Adam Audio, Presonus ja Ehrlund Microphones tuotteista 31.7 asti. Tarkempaa listaa voi tiedustella kaapo@nordicaudio.eu

E-studio
20% Alennus studioajasta Touko-Kesäkuulle. Varaukset: Mia Holopainen 040-575 2742 Mia@e-studio.fi

Sonic Pump Studio
20% Alennus studioajasta 31.7 asti. Varaukset studio@sonicpumpstudios.com

Soundtools
Pysyvä -10% alennus kaikista tuotteista ja 15% nettikauppamme hinnoista.  Kuukauden tuote/tuotteet -tarjous, jossa yli -10% alennus nettikauppamme hinnasta. Kysy tämän kuukauden ale-tuote sähköpostitse! Alennuksia ei voi yhdistellä ja ne eivät koske nettikauppamme Löytönurkka-kategorian jo valmiiksi huomattavassa alennuksessa olevia tuotteita. Pysyvät alennukset ei koske kaapeleita ja adaptereita (liitintyypin muunnin toiseksi) hannu.huhtamo@soundtools.fi

Aux ry:n jäsenmaksu 2020
https://forms.gle/71iVQWVnik7JC7Ba8

Aux ry on voittoa tavoittelematon musiikin tuottajien ja teknologien yhteisö, jonka perusperiaatteina on tuoda alan tekijät yhteen, luoda pohja keskustelulle ja toimia siltana yhteistyötahoille.


Erinomaista kesää ja pikaisiin palaamisiin!
Aux ry hallitus
info@auxry.com
Damaskuksentie 4
00560 Helsinki
050 5960 455

www.auxry.com

studiorusketus

Leave a Reply