• info@auxyry.com

Yhdistyksen kokous: Pe 17.12 – 18:00

Yhdistyksen kokous: Pe 17.12 – 18:00

Tervetuloa Aux ry:n vuosikokoukseen ja pikkujouluihin perjantaina 17. joulukuuta 2021 kello 18:00 alkaen, Keilasatama 2, 02150 Espoo

 

Vuosikokous ja pikkujoulut järjestetään vuoden vaihteessa Musiikin Satamaan aukeavan Open Creative Housen tiloissa, Espoon Keilaniemessä. OCH on uusi luovan alan yhteistyöskentelytila, joka yhdistää musiikkialan tekijät, yritykset ja organisaatiot. 

Tiloissa on mm. 12 musiikkistudiota, tapahtumatiloja, kuvausstudioita ja neuvotteluhuoneita. Rennon pikkujoulutunnelman ja vapaan keskustelun lomassa on napakat esittelyt uudesta Open Creative House konseptista ja kuulemme, millaisia mahdollisuuksia se avaa tulevaisuudessa tuottajille ja musiikkiteknologeille.Voit täyttää ilmoittautumislomakkeen tästä linkistä.

Järjestelyjen toisena yhteistyökumppanina on Family in Music, joka on musiikintekijöille ja alan ammattilaisille suunnattu kansainvälinen digitaalinen palvelu. Illan aikana yhtiön perustaja Juka Hynynen kertoo, millaisia työkaluja musiikkituotannon ammattilaisten arjen helpottamiseen on tulossa palveluun lähitulevaisuudessa.  Voit käydä tsekkaamassa, miltä näyttää Family in Musicin beta-vaiheessa oleva palvelu luomalla ilmainen tili tästä linkistä. Palveluun kirjautuminen ja palvelun käyttäminen on maksutonta.

Tervetuloa Aux ry -vuosikokoukseen ja pikkujouluihin sekä tutustumaan OCH:n tiloihin ja toimintaan Keilasatamaan! Tarjolla myös purtavaa ja juotavaa. 

Terveisin,
Aux ry hallitus & Open Creative House / Family in Music


ESITYSLISTA JA KOKOUSKUTSU

AUX RY OSASTONMALLISÄÄNNÖT

Toivottavasti pääset paikalle!
Teemu Hammaren
Toimitusjohtaja
050 5960 455

Aux ry
Damaskuksentie 4
00560 Helsinki
www.auxry.com

Aux ry:n jäsenkaavake 2022

https://forms.gle/D25pBRtf4Q3er2tU6

Voit päivittää jäsentietosi ylläolevasta linkistä, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Vuosikokous on ainoastaan niille Aux Ry:n jäsenille, jotka ovat myös Muusikkojen liiton jäseniä. Aux ry on voittoa tavoittelematon musiikin tuottajien ja teknologien yhteisö, jonka perusperiaatteina on tuoda alan tekijät yhteen, luoda pohja keskustelulle ja toimia siltana yhteistyötahoille.

studiorusketus

Leave a Reply