• info@auxyry.com

Ke 16.11: Kutsu Open Creative House – avajaisiin

Ke 16.11: Kutsu Open Creative House – avajaisiin

Esittelypisteet klo 12–18
Paneelikeskustelut klo 15–18
Showtime klo 18–24

Paikka:

Open Creative House
Musiikin Satama
Keilasatama 2, Espoo

 

Muusikkojen liiton jäsenille avautuu 14.11.2022 – 31.12.2023 ajalle -50% alennuskoodi hinnoista. Joten tämä on loistava tarjous Aux-jengille ja samalla hyvä syy liittyä muusikkojen liiton viralliseksi jäseneksi, jos se ei oo vielä kunnossa. Olen ymmärtänyt, että Liiton jäseneksi ei ole aiemmin vielä liittynyt niin iso joukko kun oli toiveissa. 
Ohessa myös PDF-kutsu versio, jos tuo maili kutsun asettelu hajoaa välittäessä. 


ilmoittaudu mukaan tästä:

https://tinyurl.com/reg-och-launch

AUX RY:N JÄSENKAAVAKE 2023

https://forms.gle/D25pBRtf4Q3er2tU6

Voit päivittää jäsentietosi ylläolevasta linkistä, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Aux ry on voittoa tavoittelematon musiikin tuottajien ja teknologien yhteisö, jonka perusperiaatteina on tuoda alan tekijät yhteen, luoda pohja keskustelulle ja toimia siltana yhteistyötahoille.

studiorusketus

Leave a Reply