• info@auxyry.com

AES Europe 2023 -konventio järjestetään Aalto-yliopistolla Espoossa 13.-15. toukokuuta. Tapahtuma tuo kolmeksi päiväksi yhteen ääniteknologian johtajia tutkimuksen, teknologian ja koulutuksen aloilta. Aux ry:n jäsenet pääsevät konventioon samaan hintaan kuin AES:n jäsenet.

AES Europe 2023 -konventio järjestetään Aalto-yliopistolla Espoossa 13.-15. toukokuuta. Tapahtuma tuo kolmeksi päiväksi yhteen ääniteknologian johtajia tutkimuksen, teknologian ja koulutuksen aloilta. Aux ry:n jäsenet pääsevät konventioon samaan hintaan kuin AES:n jäsenet.

AES Europe 2023, 154. Audio Engineering Convention järjestetään Aalto-yliopistolla Otaniemessä 13.-15. toukokuuta 2023. Ohjelmassa on yli 140 työpajaa, tutkimuspaperien esittelyjä ja mahdollisuuksia verkostoitua kollegoiden ja mentoreiden kanssa. Tarkempaan ohjelmaan voi tutustua täältä: https://aeseurope.com/program/

Audio Engineering Society (AES) on vuonna 1948 perustettu kansainvälinen järjestö, joka yhdistää ääniteknologeja, luovia taiteilijoita, tutkijoita ja opiskelijoita edistämällä ääniteknologian kehitystä ja levittämällä uutta tietoa ja tutkimusta. Järjestö kehittää, tarkastelee ja julkaisee ääniteollisuuden insinööristandardeja ja tuottaa AES-konventioita, jotka pidetään kahdesti vuodessa vuorotellen Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Aux ry:n jäsenistölle on jaettu sähköpostilla ohjeistus siihen, miten pääsylipun voi saada AES-jäsenhintaan, joka on merkittävästi edullisempi kuin ulkopuolisille.

studiorusketus

Leave a Reply