• info@auxyry.com

Media-arkisto

Media-arkisto

Tältä sivulta löydät AUX Ry:n tapahtumien streamit.

2.5.2018 Loudness -ilta

Aux ry:n historian toisessa jäseniltamassa teemana oli Loudness. Illan aikana tutustuttiin G Livelabin äänijärjestelmään, kuultiin tähtipuheenvuoro Genelec Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Thomas Lundilta sekä syvennyttiin teemaan asiantuntijapaneelissa.

13.2.2019 Akustiikkailta

Vuoden 2019 ensimmäisen Aux-jäseniltaman aiheena oli akustiikka! Ilta alkoi tuttuun tapaan tähtipuheenvuorolla, jonka piti akustiikkakonsultti Janne Riionheimo. Iltaa jatkettiin panelistien voimin, jolloin aiheen ääreen istuviat Jannen seuraksi kirjava joukko akustiikan hallitsevia ammattilaisia. Illan aikana käsiteltiin työympäristön huomiointia, huoneakustoinnin perusteita, kaiutinasettelua sekä laulukopin, äänitystilan ja tarkkaamon suunnittelua.

29.4.2019 Yrittäjyys musiikkalalla

Kevään 2019 toisen Aux-jäseniltaman aiheena oli yrittäjyys musiikkialalla. Ilta alkoi Janne Huttusen tähtipuheenvuorolla. Janne Huttunen on monipuolinen tuottaja, säveltäjä, sovittaja ja ammattimuusikko ja hänen tuotannollista kädenjälkeään on kuultu mm. Lucaksen ja Waltteri Torikan äänitteillä ja hän on säveltänyt sekä elokuviin (mm. Teit meistä kauniin) että lukuisiin TV-tuotantoihin. Hän kertoi oman uransa vaiheista ja niihin liittyvistä kokemuksista yrittäjänä.

Tähtipuheenvuoron jälkeen iltaa jatkettiin paneelikeskustelulla. Paneelissa oli mainio kattaus ammattilaisia, jotka jakoivat näkemyksiään eri puolilta alaa. Aiheina mm. oman osaamisen kaupallistaminen, itsensä työllistäminen vs. yrittäjyys, brändäys, indie vs. major – painotus.

11.3.2020 All Female Panel

Tähtipuheenvuorossa licensing & copyright assistant ja muusikko Maria Rantanen kertoi opinnäytetyöstään “Naiset suomalaisen popmusiikin tuottajina – Onko nainen tuottajana edelleen harvinaisuus?”.

Paneelissa keskusteltiin upeiden tuottajien kesken tuottamisesta, sen haasteista ja ihanuuksista, sekä musiikkiskenestä naisnäkökulmasta.