• info@auxyry.com

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Aux Ry

Laskutusosoite:
Vanha talvitie 19A, 00580 Helsinki

Y-Tunnus: 2962056-1

Aux ry on Suomen Muusikkojen Liitto ry:n osasto
Pieni Roobertinkatu 16, 5 krs
00120 Helsinki
(09) 6803 4070
sml@muusikkojenliitto.fi
www.muusikkojenliitto.fi

Kotipaikka: Helsingin kaupunki

Toimitusjohtaja

Teemu Hammaren
050 5960 455
teemu . hammaren [at] auxry.com
00560 Helsinki

Aux Ry:n / osaston johtokunta:

Aleksi Villberg, puheenjohtaja
Teemu Hammaren, varapuheenjohtaja
Rosku Lohineva, jäsen
Oona Kapari, jäsen
Matias Kiiveri, jäsen
Janne Viksten, jäsenMiikka Huttunen, varajäsen
Arttu Peljo, varajäsen

info [at] auxry.com

 

Teemu Hammaren

Toimitusjohtaja, johtokunnan varapuheenjohtaja

Taustasi? -Työskentelen Helsingin Musiikkitalolla: Technical director for broadcast & head of video:n roolissa. Musiikkitalossa toteutetaan yli 1000 tuotantoa vuodessa TV lähetyksistä sinfonia orkesterien levytyksiin. Toimin myös monikameraohjaajana. Olen valmistunut 2010 musiikin tuotannon maisteriksi Lontoossa University of Westminsteristä. Lisäksi olen toiminut muutaman vuoden Portugalissa, jossa olin tuotantopäällikkönä ja studiohommissa. Työskennellyt myös studiomestarina ja opettajana Metropoliassa.

Miksi olet mukana Auxissa? -Itseäni kiinnostaa kehittää yhteisöä ja yhdistää alan tekijöitä. Kansainvälisyys ja verkostot, vastaavat organisaatiot muualla sekä koulutus kiinnostaa.

Mottosi? -Antaa musiikin puhua.


Aleksi Villberg

johtokunnan puheenjohtaja


Taustasi? -Mediatuottaja, muusikko, ja freelancena musiikkiteknologi. Opiskelen Aalto yliopistossa Sound in New Media -koulutusohjelmassa. Olen valmistunut Metropolialta musiikintuottaja-teknologiksi.

Miksi olet mukana Auxissa? -Haluan edistää informaation jakamista alan sisällä, sillä se hyödyttää jokaisen henkilökohtaista ja sitä myötä koko alan kasvua. Toisaalta haluan myös enemmän tunnustusta ja arvostusta levyjen taiteellisille tuottajille, äänittäjille, miksaajille, masteroijille ja kaikille muille musiikkialan kasvottomiksi jääville mutta tärkeille toimijoille.

Mottosi? -“ps.tykitellään”


Oona Kapari

johtokunnan jäsen

Taustasi? -Töissä tuottajana, äänittäjänä ja miksaajana Finnvox Studiot Oy:llä. Olen opiskellut Pop & Jazz -konservatoriolla ensin muusikkolinjalla pääaineena sähkökitara ja sitä seurasi musiikkiteknologin ammattitutkinto.

Miksi olet mukana Auxissa? -Luomassa yhteisöllisyyttä alalle, sekä avaamassa keskusteluyhteyksiä eri tahojen välille. Muiden alan tekijöiden tapaaminen antaa perspektiiviä omaan tekemiseen.

Mottosi? -Hyvä soundi tuntuu hyvältä.


Rosku Lohiniva

johtokunnan jäsen

Taustasi? -Valmistuin Metropolia AMK:sta musiikintuottaja-teknologiksi 2017 ja työskentelen oman yritykseni Roso Productionsin kautta sekä studio- että livepuolella.

Miksi olet mukana Auxissa? -Koen, että Aux mahdollistaa yhteisöllisyyden ja tiedon jakamisen kulttuurin kehittymisen Suomessa sellaiseksi, että kaikki alalla työskentelevät voisivat kokea keskustelun ja uusien ihmisten tapaamisen helpoksi ja avoimeksi. Lisäksi Aux voi toimia äänitorvena alalta ulospäin, kun kysymys on oikeuksien ja yhteisölle tärkeiden asioiden suojelemisesta. Haluan olla mukana työskentelemässä näiden asioiden puolesta.

Mottosi? -Try. Try. Again.Matias Kiiveri

johtokunnan jäsenJanne Viksten

johtokunnan jäsenMiikka Huttunen

johtokunnan jäsen